CIVIL leidt
jou op tot vakman/
vakvrouw!

Jij weet alles van klimaatbeheersing, verwarmingssystemen, domotica, elektrotechnische systemen, gasleidingen, waterinstallaties en sanitaire installaties.

In het CIVIL leiden we vakmensen op die er voor gaan zorgen dat de installatietechniek de komende jaren een grote stap kan maken. De gebieden waar we in opleiden zijn te verdelen in ontwikkelen/ontwerpen, maken/installeren en onderhouden/beheren. Elk van de gebieden kent zijn eigen karakteristieken en vraagt andere vaardigheden van de medewerkers. Kijk verder en ontdek wat het beste bij jou past!

Kans op werk

Ik wil ontwikkelen/ontwerpen

Tekenen , ontwerpen, calculeren zijn precies jouw ding. Je wilt graag alle klantwensen realiseren en kan dat goed vertalen naar een werkende installatie. Ontwikkelen is dan de tak van sport waar je thuishoort.

Ik wil maken/installeren

Jij houdt van aanpakken, je zoekt ter plekke naar oplossingen, maar je bereidt je werk wel goed voor. Je bent een doener en vindt het geweldig om met je handen bezig te zijn met het maken van een installatie waar de klant blij van wordt.

Ik wil onderhouden/beheren

Het verhelpen van storingen laat jouw bloed sneller stromen, maar het voorkomen van storingen vindt je nog belangrijker. Het inregelen en instellen van een installatie zodanig dat aan alle wensen van de eindgebruiker is tegemoet gekomen, dat is de wereld van beheren.”

Jij bent uniek, daarom sta jij bij ons centraal

Binnen het CIVIL draait het om jou! Jij bent de (nieuwe) medewerker van de toekomst in de werktuigkundige- en/of elektrotechnische installaties en daarmee ben jij enorm belangrijk. Samen met onze regionale partners en leerbedrijven leiden we onze studenten zo optimaal mogelijk op waardoor ze na hun studie rechtstreeks aan de slag kunnen.

Hoe techniek & wij blijven innoveren

Hoe beweegt de markt? Welke innovaties komen er aan? Welke mensen zoekt het bedrijfsleven? Hoe verandert het onderwijs? Al deze vragen willen we voortdurend kunnen beantwoorden en dat kan alleen als het bedrijfsleven met het onderwijs samenwerkt. Samenwerken doen we in het CIVIL met als doel altijd up-to-date te zijn.

Studie afgerond, meteen aan de slag

Doordat de installatiebranche bepaalt welke onderwerpen er belangrijk zijn, sluit de opleiding prima aan op de vraag van de branche. Jij kunt dan ook direct na het behalen van je diploma aan de slag bij één van de regionale bedrijven.

Alle voordelen op een rij

Door de samenwerking tussen IW Zuid-Oost en Gilde Opleidingen zijn de opleidingen kwalitatief beter, sluiten beter aan bij het bedrijfsleven en heb je eerder een baan na je diploma.

Doordat wij zoveel samenwerken met de bedrijven in de installatiebranche weten we precies wat de behoefte is en stemmen we onze cursussen en trainingen daarop af. Staat de cursus of training er niet tussen, dat maken we voor u een maatwerk traject. We hebben voor elke vraag een oplossing.

Zelfs voor zij-intromers hebben we een aanbod. Zoek je een nieuwe carrière binnen de installatiebranche dan helpen we je daar graag bij. We hebben vele mogelijkheden om jou de juiste vaardigheden bij te brengen en je te helpen aan een nieuwe baan (inclusief opleiding).

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.