Kennisdeling is essentieel binnen de elektro- en installatietechniek.

Als installateur heeft u voldoende, goed gekwalificeerde vakmensen nodig, zonder dat geen bestaansrecht. Nu én voor de toekomst. Het is een hele uitdaging om aan de juiste, gemotiveerde jonge talenten te komen en het is een kunst om ze vervolgens gericht op te leiden. Bij het CIVIL redeneren we vanuit de vraag van het bedrijfsleven zodat we altijd kunnen garanderen dat er een naadloze aansluiting is.

Maar we gaan verder, we halen het bedrijfsleven naar het CIVIL toe door innovaties te introduceren en bouwen dat samen met de bedrijven om naar onderwijsmodellen. Daarnaast verzorgen we voor u de bijscholing voor uw vaste monteurs zodat u naast goed opgeleide leerlingen ook op het CIVIL kan vertrouwen voor uw vaste medewerkers.

Is uw personeel nog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
In het CIVIL voeren we de bijscholingen uit samen met IW Zuid-Oost. We hebben voor u een pakket samengesteld waarmee uw medewerkers te allen tijde up-to-date zijn. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om uw specifieke opleidingsvraag beantwoord en ingevuld te krijgen, neem daarvoor contact op met onze opleidingsadviseur Dion Eggels via e-mail: d.eggels@iwnl.nl of telefoon: 06 31 95 64 48.”