Erkend examencentrum

Veel van onze opleidingen worden afgesloten met een officieel examen. Dat is natuurlijk goed omdat je daarmee aantoont dat je aan de specifieke eisen van de branche voldoet. Het CIVIL is een erkend examencentrum, dicht bij huis met alle faciliteiten én getrainde assessoren.

Koudetechniek:

Het CIVIL is een erkend examencentrum voor F-gassen categorie I en II.

CO-certificering:

Nog jaarlijks overlijden er te veel mensen aan koolmonoxide vergiftiging (CO). Om dat tegen te gaan heeft de overheid bepaald dat elke monteur die een installatie in bedrijf stelt moet kunnen aantonen dat hij over voldoende kennis en vaardigheden beschikt. Voor de klanten is dat een hele geruststelling en omdat het CIVIL erkend is voor het afnemen van deze examens is het, voor de installateur, enorm makkelijk om dat samen met ons te doen.

Proeve van Bekwaamheid:

Een MBO opleiding rond je af met een proeve van bekwaamheid (praktijkexamen). Hoe fijn is het als je dat in je reguliere werk of stage zou kunnen doen. Het organiseren daarvan is vaak een lastige onderneming omdat er vaak ‘druk op de ketel’ staat. Het CIVIL faciliteert hierin.

Je kunt de Proeve van bekwaamheid bij ons doen, we hebben vastgestelde opdrachten en getrainde assessoren en het vertrouwen van de ROC’s. De ‘lat’ leggen we altijd op dezelfde hoogte zodat het behaalde diploma ook écht wat betekent en het bedrijf erop kan vertrouwen dat een gediplomeerde monteur ook écht iets kan.