Jij weet alles van klimaatbeheersing, verwarmingssystemen, domotica, elektrotechnische systemen, gasleidingen, waterinstallaties en sanitaire installaties.

In het CIVIL leiden we vakmensen op die ervoor gaan zorgen dat de installatietechniek de komende jaren een grote stap kan maken. De gebieden waar we in opleiden zijn te verdelen in ontwikkelen/ontwerpen, maken/installeren en onderhouden/beheren. Elk van de gebieden kent zijn eigen karakteristieken en vraagt andere vaardigheden van de medewerkers. Wat de gebieden met elkaar bindt is dat we gebouwen bewoonbaar maken. Kijk verder en ontdek wat het beste bij jou past!

Hoe techniek & wij blijven innoveren

Hoe beweegt de markt? Welke innovaties komen er aan? Welke mensen zoekt het bedrijfsleven? Hoe verandert het onderwijs? Al deze vragen willen we voortdurend kunnen beantwoorden en dat kan alleen als het bedrijfsleven met het onderwijs samenwerkt. Samenwerken doen we in het CIVIL met als doel altijd up-to-date te zijn van de laatste (technische) ontwikkelingen rondom de installatiemarkt.

Jij bent uniek, daarom sta jij bij ons centraal

Binnen het CIVIL draait het om jou! Jij bent de nieuwe medewerker van de toekomst in de installatie-, elektro- en/of koeltechniek en daarmee ben jij enorm belangrijk. Samen met onze regionale partners en leerbedrijven leiden we onze studenten zo optimaal mogelijk op waardoor ze na hun studie rechtstreeks aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt.

Studie afgerond? Meteen aan de slag

Doordat de installatiebranche bepaalt welke onderwerpen er belangrijk zijn, sluit de opleiding prima aan op de vraag van de branche. Jij kunt dan ook direct na het behalen van je diploma aan de slag bij één van de regionale bedrijven als installatieprofessional.

Wil je na je studie verder leren? Dat kan en wij helpen jou graag

We hebben alle kennis in huis om je verder te helpen met je vervolgstudie. Neem contact op met één van onze adviseurs.

Trots op waterputbouwers Go for Lombok

“We zijn trots op de mannen en dame die dit project tot een waar succes hebben gemaakt. Het is met recht geen snoep-reisje, hier is hard gewerkt.”

Kevin HeijnenEerste monteur werktuigkundige installaties

Van water tot gas!

“Uiteindelijk heb ik gekozen voor de richting eerste monteur. Dat geeft net wat meer diepgang aan het werk, omdat je andere monteurs aanstuurt, kennis van wet- en regelgeving moet hebben en installaties moet kunnen inregelen. En helemaal goed nieuws is dat ik al een baan aangeboden heb gekregen. Een geruststellende gedachte.”

Studenten plaatsen 30 zonne-panelen op het CIVIL gebouw

CIVIL houdt zich bezig met duurzame energie, we laten onze leerlingen zelf alle innovaties installeren zodat ze er al mee kennismaken voordat ze dat bij het leerbedrijf doen.

#civilroermond