Kennisdeling is essentieel binnen de elektro-, installatie- en koeltechniek.

Als installateur kunt u niet zonder goed gekwalificeerde vakmensen. Zonder dat geen bestaansrecht, nu én in de toekomst. Het is een hele uitdaging om aan de juiste, gemotiveerde jonge talenten te komen en het is een kunst om ze vervolgens gericht op te leiden. Bij het CIVIL redeneren we vanuit de vraag van het bedrijfsleven zodat we altijd een naadloze aansluiting kunnen garanderen.

En we gaan verder. We halen het bedrijfsleven naar binnen door innovaties te introduceren én bouwen dat samen met de bedrijven om naar onderwijsmodellen. Daarnaast verzorgen we voor u de bijscholing voor uw vaste monteurs zodat u naast goed opgeleide leerlingen ook op het CIVIL kan vertrouwen en bouwen voor uw vaste medewerkers.

Is uw personeel nog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

In het CIVIL voeren we de bijscholingen uit samen met IW Zuid-Oost. We hebben voor u een pakket samengesteld waarmee uw medewerkers te allen tijde up-to-date zijn. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om uw specifieke opleidingsvraag beantwoord en ingevuld te krijgen, neem daarvoor contact met onze opleidingsadviseur op.

Cursussen en trainingen

Alle voordelen op een rij

Altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen

In het CIVIL hebben we de laatste technologische ontwikkelingen in de installatie-, elektrotechniek en koeltechniek aanwezig om mensen op te leiden.

Kennis delen op niveau

Doordat onze studenten, úw toekomstige medewerkers, al bekend zijn met vernieuwingen binnen de installatie-, elektrotechniek en koeltechniek zijn ze voor u direct inzetbaar. U kunt hierbij kiezen van volledige ontzorging (IW Zuid-Oost) tot eigen uitvoering.

Potentiële nieuwe medewerkers, direct inzetbaar.

Het CIVIL wil graag met u samenwerken in het opleiden van uw medewerkers, passend bij het niveau van zowel het bedrijf als van uw medewerkers. Uw vraag, onze specialistische kennis.

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.